Kyllingefrikadeller med kikærter

Kyllingefrikadeller med kikærter

Det er blevet den 11. december og bag dagens låge gemmer sig endnu et sundt alternativ til julemaden, nemlig disse kyllingefrikadeller med kikærter. Udover at tilføje fibre til frikadellerne, er kikærterne også med til mætte mere og strække kødet lidt længere – og så tæller kikærterne også med i grøntsagspuljen, og det er ikke noget vi ellers får for meget til julefrokosterne 😉

Print Recipe
Kyllingefrikadeller med kikærter
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 ds kikærter
  • 400 g hakket kylling max 10%
  • 1 løg revet
  • 2 æg
  • 1,5 tsk paprika
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • olie til stegning
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 ds kikærter
  • 400 g hakket kylling max 10%
  • 1 løg revet
  • 2 æg
  • 1,5 tsk paprika
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • olie til stegning
Instruktioner
  1. Hæld væden fra kikærterne og blend dem til en jævn masse.
  2. Bland kylling, kikærter, revet løg, æg og krydderier sammen til en fars, og lad det trække 5-10 minutter.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på begge sider i lidt olie på en varm pande.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*