Kartoffel-porresuppe med ristet bacon

Print Recipe
Kartoffel-porresuppe med ristet bacon
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 250 g persillerødder el. pastinakker
  • 2 porrer
  • 1 løg groft hakket
  • 1 spsk olie
  • 6 dl vand
  • 3 dl minimælk
  • 1 bouillonterning grøntsag
  • salt og peber
  • Evt. citronsaft
  • 1 pk bacon i tern
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler
  • 250 g persillerødder el. pastinakker
  • 2 porrer
  • 1 løg groft hakket
  • 1 spsk olie
  • 6 dl vand
  • 3 dl minimælk
  • 1 bouillonterning grøntsag
  • salt og peber
  • Evt. citronsaft
  • 1 pk bacon i tern
Instruktioner
  1. Skræl, vask og skær kartofler, rødder, løg og porrer i skiver.
  2. Varm olie i en stor gryde og svits grøntsagerne kort.
  3. Tilsæt vand og bouillonterning, og lad suppen koge ca. 20 min. under låg.
  4. Kom mælken i suppen og kog op. Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
  5. Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
  6. Rist bacontern på panden til de er sprøde.
  7. Spis suppen med ristet bacon.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-10 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*