Kartoffel-porresuppe med ristet bacon

Print Recipe
Kartoffel-porresuppe med ristet bacon
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Region Suppe
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Instruktioner
  1. Skræl, vask og skær kartofler, rødder, løg og porrer i skiver.
  2. Varm olie i en stor gryde og svits grøntsagerne kort.
  3. Tilsæt vand og bouillonterning, og lad suppen koge ca. 20 min. under låg.
  4. Kom mælken i suppen og kog op. Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
  5. Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
  6. Rist bacontern på panden til de er sprøde.
  7. Spis suppen med ristet bacon.
Recipe Notes

Pris pr. mand: 9-10 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*