Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 500 g kartofler
- 250 g persillerødder el. pastinakker
- 2 porrer
- 1 løg groft hakket
- 1 spsk olie
- 6 dl vand
- 3 dl minimælk
- 1 bouillonterning grøntsag
- salt og peber
- Evt. citronsaft
- 1 pk bacon i tern
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skræl, vask og skær kartofler, rødder, løg og porrer i skiver.
- Varm olie i en stor gryde og svits grøntsagerne kort.
- Tilsæt vand og bouillonterning, og lad suppen koge ca. 20 min. under låg.
- Kom mælken i suppen og kog op. Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
- Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.
- Rist bacontern på panden til de er sprøde.
- Spis suppen med ristet bacon.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 9-10 kr