Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 spsk olie gerne raps- eller olivenolie
- 300 gram kyllingbryst eller inderfilet
- 2 løg
- 2,5 spsk karry
- 3 fed hvidløg
- 2 ds flåede tomater
- 1 ds ferskner + lage
- 2 kylling bouillonterninger
- 5 dl vand
- 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
- salt og peber
- 1 tsk chili stødt eller frisk hvis du har
- Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
- Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
- Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
- Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
- Tilsæt chili efter smag.
- Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
- 5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med lune fuldkornsbaguettes
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-17 kr