Indonesisk karrysuppe m. kylling

Print Recipe
Indonesisk karrysuppe m. kylling
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
  2. Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
  3. Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
  4. Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
  5. Tilsæt chili efter smag.
  6. Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
  7. 5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Serveres med lune fuldkornsbaguettes
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*