Indonesisk karrysuppe m. kylling

Print Recipe
Indonesisk karrysuppe m. kylling
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie gerne raps- eller olivenolie
  • 300 gram kyllingbryst eller inderfilet
  • 2 løg
  • 2,5 spsk karry
  • 3 fed hvidløg
  • 2 ds flåede tomater
  • 1 ds ferskner + lage
  • 2 kylling bouillonterninger
  • 5 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • 1 tsk chili stødt eller frisk hvis du har
  • Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Region Kylling, Suppe
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie gerne raps- eller olivenolie
  • 300 gram kyllingbryst eller inderfilet
  • 2 løg
  • 2,5 spsk karry
  • 3 fed hvidløg
  • 2 ds flåede tomater
  • 1 ds ferskner + lage
  • 2 kylling bouillonterninger
  • 5 dl vand
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • salt og peber
  • 1 tsk chili stødt eller frisk hvis du har
  • Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
  2. Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
  3. Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
  4. Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
  5. Tilsæt chili efter smag.
  6. Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
  7. 5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Serveres med lune fuldkornsbaguettes
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*