Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 30 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød max 10% fedt
- 2 ds hakkede tomater
- 5 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds kidneybønner
- 1 ds majs
- 6 dl vand
- 1 oksebouillonterning
- 1 tsk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 0,5 tsk cayennepeber
- salt og peber
- chilipulver efter smag
- 1 stang kanel hvis du har
- olie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skræl gulerødderne og løg, og skyl peberfrugten, fjern stilk og kerner.
- Skær gulerødder, løg og peberfrugt i tern. Pil hvidløget.
- Opvarm olien i en stor gryde, og brun kødet sammen med løget.
- Kom alle grøntsagerne, hvidløg, og dåse tomater i gryden.
- Tilsæt vand og bouillionterningen.
- Tilsæt alle krydderierne og rør rundt.
- Lad suppen koge til gulerødderne er møre, men stadig har bid – cirka 15 min.
- Hvis du har kanel i, så fisk kanelstangen op.
- Hæld vand fra majs og kidney bønner, og tilsæt dem til suppen.
- Smag til med salt og peber.
- Suppen mætter rigtig godt i sig selv, men man kan evt. servere den med lidt brød til hvis man vil.
Recipe Notes
Pris pr. person: 14-16 kr
Del denne opskrift