Kyllingefrikadeller m. tilbehør (1 person)

Print Recipe
Kyllingefrikadeller m. tilbehør (1 person)
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
person
Ingredienser
Kyllingefrikadeller
  • 300 g hakket kylling max 10% fedt
  • 0,5 løg
  • 0,5 æg f.eks. bare blommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 0,5 spsk rasp
  • 0,5 tsk salt
  • peber
Tilbehør
  • 1 bagekartoffel
  • 2 gulerøøder i skiver
  • 100 g cherrytomater
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 60 minutter
Antal personer
person
Ingredienser
Kyllingefrikadeller
  • 300 g hakket kylling max 10% fedt
  • 0,5 løg
  • 0,5 æg f.eks. bare blommen
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk sennep gerne dijon
  • 0,5 spsk rasp
  • 0,5 tsk salt
  • peber
Tilbehør
  • 1 bagekartoffel
  • 2 gulerøøder i skiver
  • 100 g cherrytomater
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk timian
  • salt og peber
Instruktioner
Frikadeller
  1. Riv løg og hvidløg. Bland kylling med revet løg, hvidløg, æg, sennep, salt og peber.
  2. Bland raspen i farsen og stil den på køl i 15 minutter. Farsen formes til frikadeller og steges på panden med lidt olie.
Tilbehør
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask bagekartoflen og skær den over på langs i to halve. Pensl den med lidt olie og drys med salt og peber. Læg de to kartoffel halvdele på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 1 time til de er møre.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Vask tomaterne. Bland tomat, gulerødder, olie, timian, salt og peber sammen i lille ildfastfad, og bag i ovnen i ca. 25 minutter.
  3. Server frikadeller med bagekartofler og bagte grøntsager. evt. lidt fraichedressing.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*