Veggieburger m. hjemmelavet bønnebøf og kartoffelbåde

Print Recipe
Veggieburger m. hjemmelavet bønnebøf og kartoffelbåde
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Til 4 bøffer
Region Vegetarisk
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Antal personer
Ingredienser
Til 4 bøffer
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kartofler skrælles og skæres i både. Vend dem med lidt olie samt salt, peber og evt. 1 tsk paprika.
  2. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter til de er sprøde og gyldne.
Bøffer:
  1. Skræl løg og hvidløg.
  2. Riv løg og hvidløg fint (du kan evt, smide det i blenderen/hakkeren hvis du har en)
  3. Bønner og kikærter drænes for væske og skylles grundigt. Mos bønner og kikærter i enten en blender eller i en skål med stavblender.
  4. Tilsæt revet løg, hvidløg og resten af ingredienserne til bøfferne, og rør godt rundt.
  5. Farsen skal hvile ca. en halv time, så havregryn og mel kan trække væske til sig og give farsen den rette konsistens.
  6. Når farsen har hvilet, former du bøfferne og steger dem i lidt olie på en pande. Farsen vil klistre sig fast til dine hænder når du former bøffer, men hvis du fugter dine hænder med lidt vand, kan du let forme bøfferne uden for meget klister.
Burgere
  1. Vask salat, tomat og agurk.
  2. Snit icebergsalaten fint, og skær tomater og agurk i skiver.
  3. Skræl løg og skær det i skiver.
  4. Varm burgerbollerne i ovnen og server bollerne sammen med bøfferne, salat, bbq sauce, lidt mayo og evt. 1 skive ost hvis du er til det.
Recipe Notes

Pris pr. person: 14-15 kr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*