Lun leverpostej m. ristede champignon og bacon

Print Recipe
Lun leverpostej m. ristede champignon og bacon
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stor leverpostej
  • 2 pk bacon i skiver
  • 400 g champignon
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 stor leverpostej
  • 2 pk bacon i skiver
  • 400 g champignon
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg bacon helt tæt på en bageplade med bagepapir. Bag det i ovnen i ca. 10 min. til det er gyldent.
  3. Vask champignonerne rene, skær bunden af og skær dem i skiver.
  4. Rist champignonerne gyldne på en pande med lidt fedtstof. Krydr let med salt og godt med peber.
  5. Vend leverpostejen på hovedet ud i et ovnfast fad, stil det i den varme ovn i 7 minutter.
  6. Tag fadet ud og anret leverpostejen med champignon og bacon.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*