Stegt (jule)medister med sennep og rødkål

Print Recipe
Stegt (jule)medister med sennep og rødkål
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g medisterpølse el. julemedister
  • 20 g smør eller margarine
Tilbehør
  • 1 gl sennep dijon
  • 1 gl rødkål
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g medisterpølse el. julemedister
  • 20 g smør eller margarine
Tilbehør
  • 1 gl sennep dijon
  • 1 gl rødkål
Instruktioner
  1. Kom medisteren i en gryde
  2. Hæld vand ved, så medisteren er dækket.
  3. Kog pølsen 10 minutter ved svag varme under låg.
  4. Lad medisteren trækker i 5 minutter i kogevandet.
  5. Tag medisteren op og tør den fri for vand.
  6. Varm fedtstof på panden og steg medisteren til den er gylden på begge sider.
  7. Server med rødkål og sennep.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*