Mild ostesuppe med porrer

Print Recipe
Mild ostesuppe med porrer
Super lækker, mild og cremet suppe, som også kan spises af personer der normalt ikke kan lide ost.
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 25 gram fedtstof gerne smør
  • 2 spsk mel
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning grøntsag el. kylling
  • 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 porrer i tynde ringe
  • salt og peber
Region Suppe, Vegetarisk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 25 gram fedtstof gerne smør
  • 2 spsk mel
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning grøntsag el. kylling
  • 150-200 gram smøreost/flødeost f.eks. philadelphia el. buko
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2 porrer i tynde ringe
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Opvarm fedtstof i en stor gryde og tilsæt melet - bland det godt sammen.
  2. Pisk vand i melblanding, lidt ad gangen, indtil det hele er rørt i og suppen koger.
  3. Tilsæt bouillonterning, flødeost, madlavningsfløde samt porreringe, og varm suppen godt igennem til flødeosten er smeltet.
  4. Smag til med salt og peber. Servér med lune flutes.
Recipe Notes

Pris pr. person: 7-8 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*