Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 1 pk bacon i tern
- 5 kartofler i tern
- 200 g champignon i skiver
- 2 gulerødder i tern
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 1,5 tsk timian
- 1,5 tsk basilikum
- 1 tsk paprika
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning
- salt og peber
- evt. rester fra grøntsagsskuffen f.eks. squash, porre, forårsløg, peberfrugt
- Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Svits bacon i tern i en stor gryde til det bliver sprødt.
- Champignon skæres i skiver svits dem gyldne sammen med bacon.
- Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden til de bliver bløde og klare.
- Skræl gulerødder, skær dem i skiver og tilsæt dem til gryden sammen med krydderiene (og evt. grøntsagsrester). Svits dem i et par minutter.
- Tilsæt hakkede tomater, kartofler i tern, vand og bullionterning, og bring suppen i kog.
- Lad suppen simre til kartoflerne er møre - ca. 15-20 minutter.
- Smag til med salt og peber
- Servér suppe med lune fuldkornsbaguettes.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 8-10 kr