Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 350-400 g kyllingebryst el. inderfilet
Ratatouille
- 1 squash
- 1 aubergine
- 250 g cherrytomater el. tomater i tern
- 2 løg
- 1 gulerod
- 1 hvidløg
- 1 peberfrugt
- 2 dl vand
- 1 tsk sukker
- 1 spsk balsamico kan undlades
- salt og peber
Pasta pesto
- 300 gram fuldkornspasta
- 1 gl grøn pesto
Ingredienser
Ratatouille
Pasta pesto
|
|
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader og sæt en stor gryde med vand over at koge.
- Skær løg i både og hak hvidløget fint. Skær peberfrugt, aubergine, squash og gulerødder i tern. Vask tomaterne og skær dem i halve.
- Fordel grøntsagerne i et stortildfast fad. Hæld vand, balsamico, sukker samt salt og peber over grøntsagerne og bland det godt rundt.
- Skær kyllingebrysterne i store strimler og fordel dem ovenpå grøntsagerne.
- Bag ratatouille og kylling i ovnen i ca. 20 minutter.
- Kog pastaen som anvist på posen og hæld vandet fra. Vend den kogte pasta sammen med et halvt glas grøn pesto.
- Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes
Pris pr. person: ca. 13-16 kr