Wok med kylling og nudler

Print Recipe
Wok med kylling og nudler
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingelårfilet eller kyllingebryst/inderfilet
  • 1 ps thaiblanding eller wokblanding
  • 1 løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 1-2 tsk karry el. grøn karrypasta
  • 1 pk fuldkornsnudler 250 g
  • 2 dl kogende vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • olie til stegning
  • evt. peanuts til drys hvis du har
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 400 g kyllingelårfilet eller kyllingebryst/inderfilet
  • 1 ps thaiblanding eller wokblanding
  • 1 løg i tern
  • 1 peberfrugt i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 ds kokosmælk 400 ml
  • 1-2 tsk karry el. grøn karrypasta
  • 1 pk fuldkornsnudler 250 g
  • 2 dl kogende vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • olie til stegning
  • evt. peanuts til drys hvis du har
Instruktioner
  1. Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
  2. Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
  3. Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
  4. Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
  5. Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.
  6. Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*