Ovnstegte BBQ kyllingelår samt flødekartofler med blomkål og porre

Print Recipe
Ovnstegte BBQ kyllingelår samt flødekartofler med blomkål og porre
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
Ingredienser
Kyllingelår
  • 1 kg kyllingelår m. BBQ ovnklare
Flødekartofler
  • 0,5 kg kartofler
  • 1 blomkål
  • 2 porrer
  • 4 dl minimælk
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • jævning mel og vand
  • salt og peber
Region Dansk, Kylling
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 1 time
Antal personer
Ingredienser
Kyllingelår
  • 1 kg kyllingelår m. BBQ ovnklare
Flødekartofler
  • 0,5 kg kartofler
  • 1 blomkål
  • 2 porrer
  • 4 dl minimælk
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk muskatnød stødt
  • jævning mel og vand
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader
Flødekartofler
  1. Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Blomkålet vasket og skæres ud i små buketter. Porrerne rengøres og skæres ud i tynde skiver.
  2. Opvarm mælk og madlavningsfløde i en gryde sammen med muskatnød, hvidløg, salt og peber.
  3. Varm det igennem og jævn saucen med lidt mel og vand. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel kartofler, blomkål og porrer i stort ildfastfad, og hæld derefter flødeblandingen over.
  5. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time til kartoflerne er møre.
Kyllingelår
  1. Kom bakken med kyllingelår i ovnen samtidig med kartoflerme, og bag dem i ca. 1 time (som anvist på pakken). Husk at fjerne emballagen!
  2. Servér kyllingelår sammen med flødekartoflerne.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*