Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta
- 200 g røget laks
- 300 g spinat frisk eller frost
- 1 squash i fine tern
- 2,5 dl oma madlavningsfløde
- salt og peber
- evt. lidt citronsaft
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Kog pastaen som anvist på pakken - den skal gerne have lidt bid, da den også bliver kogt lidt i fløden.
- Hvis du bruger frisk spinat, skyl den grundigt og slyng den fri for vand. Hvis du bruger frossen spinat, tø spinaten op, og klem det overskydende væske fra.
- Laksen skæres i mundrette stykker og squashen vaskes og skæres i fine tern.
- Hæld vandet fra pastaen, og kom pastaen tilbage i gryden med fløde, squash, spinat, lidt citronsaft, salt og peber. Vend retten godt rundt, og kog den igennem ved svag varme i 5 minutter, så fløden koges ind.
- Tilslut kommes laksen i, og retten varmes kort igennem.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
Recipe Notes
Pris pr person: 12-13 kr