Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 3-400 gram kyllingebryst el. inderfilet i tern/strimler
- olie til stegning
- 2 peberfrugter i tern
- 2 løg i tern
- 2 fed hvidløg presset
- 1 ds hakkede tomater
- 1 pk pikant ost
- 250 ml oma madlavningsfløde 4%
- 2 spsk paprika
- 1 bouillonterning
- salt og peber
Tilbehør
- 1 ps blomkålsris, 350 g
- 300 g ris eller grov bulgur
Ingredienser
Tilbehør
|
|
Instruktioner
Pikant kylling
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
- Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
- Svist grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
- Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
- Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
- Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.
Tilbehør
- Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
- Servér risen sammen med den pikante kylling.
Recipe Notes
Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili - både frisk og stødt.
Pris pr. person: 16-17 kr
Del denne opskrift