Pikant kylling i fad

Print Recipe
Pikant kylling i fad
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-400 gram kyllingebryst el. inderfilet i tern/strimler
  • olie til stegning
  • 2 peberfrugter i tern
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 pk pikant ost
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 ps blomkålsris, 350 g
  • 300 g ris eller grov bulgur
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-400 gram kyllingebryst el. inderfilet i tern/strimler
  • olie til stegning
  • 2 peberfrugter i tern
  • 2 løg i tern
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 pk pikant ost
  • 250 ml oma madlavningsfløde 4%
  • 2 spsk paprika
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 ps blomkålsris, 350 g
  • 300 g ris eller grov bulgur
Instruktioner
Pikant kylling
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask og snit grøntsagerne. Kyllingen skæres i mundrette tern/strimler.
  3. Opvarm lidt olie på en pande, og steg kyllingen til den har taget let farve. Fordel den i et ildfast fad.
  4. Svist grøntsagerne kort på panden et par minutter og hæld det over kyllingen.
  5. Kom hakkede tomater, pikantost, madlavningsfløde, paprika og bouillon på panden og varm det igennem. Smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over grøntsagerne og kyllingen i fadet.
  7. Sæt fadet i ovnen og bag det i ovnen i ca. 25 minutter.
Tilbehør
  1. Kog risen/bulguren som anvist på posen. Blomkålsrisen kan varmes i mikroovnen og blandes i den kogte ris, eller koges med sammen med risen.
  2. Servér risen sammen med den pikante kylling.
Recipe Notes

Tip! Er du til spicy mad, er retten også rigtig god med chili - både frisk og stødt.

Pris pr. person: 16-17 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*