Risotto med anderester

Print Recipe
Risotto med anderester
Region And
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris
  • 350 g blomkålsris (eller blendet blomkål)
  • 100 g spinat, hakket optøet
  • 1 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning kylling
  • 1 tsk timian
  • 50 g revet parmesan
  • anderester gerne 2-400 g
  • salt og peber
  • Fedtstof til stegning
Region And
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g ris
  • 350 g blomkålsris (eller blendet blomkål)
  • 100 g spinat, hakket optøet
  • 1 løg i tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 liter vand
  • 1 bouillonterning kylling
  • 1 tsk timian
  • 50 g revet parmesan
  • anderester gerne 2-400 g
  • salt og peber
  • Fedtstof til stegning
Instruktioner
  1. Løg og hvidløg hakkes fint.
  2. Varm fedtstof i en gryde og svist løgene til de er klare. Tilsæt hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
  3. Tilsæt ris, bouillon, spinat, timian og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs - især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
  4. Når risottoen er næsten færdig tilføjes parmesan og andekødet, og varmes med til risottoen er færdig.
  5. Smag til med salt og peber, og evt. mere timian.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*