Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g ris
- 350 g blomkålsris (eller blendet blomkål)
- 100 g spinat, hakket optøet
- 1 løg i tern
- 2 fed hvidløg
- 1 liter vand
- 1 bouillonterning kylling
- 1 tsk timian
- 50 g revet parmesan
- anderester gerne 2-400 g
- salt og peber
- Fedtstof til stegning
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Løg og hvidløg hakkes fint.
- Varm fedtstof i en gryde og svist løgene til de er klare. Tilsæt hvidløg og lad det stege med 1 minuts tid.
- Tilsæt ris, bouillon, spinat, timian og vand samt blomkålsrisen. Lad retten koge ved middel varme uden låg i 15-20 minutter til risene er møre. Rør i retten undervejs - især til sidst hvor den ellers godt kan brænde på.
- Når risottoen er næsten færdig tilføjes parmesan og andekødet, og varmes med til risottoen er færdig.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere timian.