Stegt medister med ovnkartofler

Print Recipe
Stegt medister med ovnkartofler
Region Dansk, Svinekød
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
  • evt. sennep til dyp
Region Dansk, Svinekød
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g medister
  • 1 kg kartofler
  • Fedtstof til stegning
  • salt og peber
  • evt. sennep til dyp
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend kartoflerne med 2 spsk olie samt salt og peber. Kom kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.
  2. Kom medisteren i en gryde
  3. Hæld vand ved, så medisteren er dækket.
  4. Kog pølsen 10 minutter ved svag varme under låg.
  5. Lad medisteren trækker i 5 minutter i kogevandet.
  6. Tag medisteren op og tør den fri for vand.
  7. Varm fedtstof på panden og steg medisteren til den er gylden på begge sider.
  8. Server med rødkålssalat, kartofler og sennep.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*