Mørbrad a la creme

Print Recipe
Mørbrad a la creme
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g svinemørbrad
  • 400 g champignon i skiver
  • 3 løg i ringe
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2,5 dl minimælk
  • 1 bouillonterning svin el. kylling
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • kulør
  • evt. lidt mel til jævning
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 700 g grønne bønner haricots verts
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 500 g svinemørbrad
  • 400 g champignon i skiver
  • 3 løg i ringe
  • 2,5 dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2,5 dl minimælk
  • 1 bouillonterning svin el. kylling
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • kulør
  • evt. lidt mel til jævning
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 700 g grønne bønner haricots verts
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Mørbraden trimes for fedt og sener. Skær mørbraden ud i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr dem med salt og peber. Champignoner rengøres og skæres i skriver. Løgene skæres i ringe.
  3. Bøfferne steges på en pande ved høj varme i lidt fedtstof. De skal bare lige brunes af på begge sider - ikke gennemsteges.
  4. Læg bøfferne i ildfast fad.
  5. Løgene steges gyldne på panden. Held løgene over mørbradbøfferne.
  6. Herefter steges champignoner gyldne. Når champignoger er gyldne, hældes madlavningsfløde, mælk, sukker og bouillonterning ved, og saucen varmes igennem.
  7. Jævn saucen, giv den et lille skvæt kulør (den skal bare være lysebrun) og smag til med salt og peber.
  8. Hæld champignonsaucen over bøffer og løg. Kom fadet i ovnen og steg det i ovnen i ca. 20 minutter.
  9. Kog risen som anvist på posen og damp bønnerne i let saltet vand.
  10. Servér mørbradbøfferne sammen med ris og dampede bønner.
Recipe Notes

Pris: 13-14 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*