Tortillawraps med kyllingekebab og salat

Print Recipe
Tortillawraps med kyllingekebab og salat
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortilla
  • 600 g kyllingekebab
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 1 løg i halve skiver
  • 1 iceberg
  • 4 tomater i skiver
  • 0,5 agurk i skiver
  • olie til stegning
Cremefraichedressing
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 bundt purløg el. persille
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 pk fuldkornstortilla
  • 600 g kyllingekebab
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 1 løg i halve skiver
  • 1 iceberg
  • 4 tomater i skiver
  • 0,5 agurk i skiver
  • olie til stegning
Cremefraichedressing
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 bundt purløg el. persille
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Varm lidt olie på en pande og svits kebaben til den er næsten færdig. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med evt med lidt salt og peber.
  2. Hak salat, tomat og agurk. Bland ingredienserne til dressingen.
  3. Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med med dressing, og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*