Svinefilet med kartoffelsalat

Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat

I dag skal vi have en lækker og sommerlig ret. I opskriften laves svinefileten  i ovnen, men den kan også sagtens smides på grillen, hvis man har lyst til det 🙂

Svinefilet med kartoffelsalat

Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat

4.34 fra 6 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Grøn kartoffelsalat

  • 1 kg kartofler gerne små nye kartofler
  • 1 broccoli
  • 300 g ærter
  • 1 agurk
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk sennep
  • rigeligt salt og peber
  • evt et drys purløg eller persille hvis du har

Krydret svinefilet

  • 400 g dansk filet med hvidløg og artiskok, sweet BBQ og chili eller ramsløg og soltørret tomat

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.

Grøn kartoffelsalat

  • Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).
  • Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  • Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  • Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.

Krydret svinefilet

  • Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.
  • Servér med grøn kartoffelsalat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

5 Comments

  1. Jeg synes simpelthen bare du er så genial Britt. Du har gjort det let som en leg at få købt ind og lave mad til en familie på 3 .
    Tusind tak for al den tid du puttet i det her

  2. Hej Britt
    Tak for at havde gjort verdens mest dødsyge ting til det letteste i verden. Aldrig har vi kunne spare så mange penge op Og maden smager fantastisk og er sundt og varieret

  3. Pingback: Ugens madplan uge 27 – Milles mad

  4. Kartoffelsalaten er virkelig lækker. Det er en super god ret og en lækker madplan

4.34 from 6 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*

Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat


Print Recipe


Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat

Region Dansk, Svinekød

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter

Antal personer


Ingredienser

Region Dansk, Svinekød

Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter

Antal personer


Ingredienser


Instruktioner
Grøn kartoffelsalat
  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).

  3. Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)

  4. Skær agurk i små tern og optø ærterne.

  5. Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.

Krydret svinefilet
  1. Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.

  2. Servér med grøn kartoffelsalat.

4.34 from 6 votes (5 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*