I dag skal vi have en lækker og sommerlig ret. I opskriften laves svinefileten i ovnen, men den kan også sagtens smides på grillen, hvis man har lyst til det 🙂
Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat
Antal
4
servingsForberedelsestid
30
minutesTilberedningstid
25
minutesFryseegnet
Nej
Det skal du bruge
- Grøn kartoffelsalat
1 kg kartofler gerne små nye kartofler
1 broccoli i små buketter
300 g ærter optøet eller friske
1 agurk i tern
2 dl cheasy fraiche 5%
2 spsk mayonnaise
2 fed hvidløg
2 tsk sennep gerne dijon
rigeligt salt og peber
evt et drys purløg eller persille hvis du har
- Krydret svinefilet
400 g dansk filet med hvidløg og artiskok, sweet BBQ og chili eller ramsløg og soltørret tomat
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Grøn kartoffelsalat
- Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).
- Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
- Skær agurk i små tern og optø ærterne.
- Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.
- Krydret svinefilet
- Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.
- Servér med grøn kartoffelsalat.
Jeg synes simpelthen bare du er så genial Britt. Du har gjort det let som en leg at få købt ind og lave mad til en familie på 3 .
Tusind tak for al den tid du puttet i det her
Tak, hvor er du sød <3 Det betyder utrolig meget at I kan bruge det jeg laver 🙂
Hej Britt
Tak for at havde gjort verdens mest dødsyge ting til det letteste i verden. Aldrig har vi kunne spare så mange penge op Og maden smager fantastisk og er sundt og varieret