Vegetariske tortillas med bønnefyld

Print Recipe
Vegetariske tortillas med bønnefyld
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Guacamole: Flæk avocadoerne på midten, pil stenen ud og frigør avocado-kød med en teske. Put avocado-kødet i en skål, sammen med 1 fed presset hvidløg, lidt citronsaft og 1 spsk. fraiche. Mos det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Sæt guacamolen på køl imens du laver resten.
  2. Peberfrugterne skylles og skæres i strimler. Løgene skrælles og skæres i grove både.
  3. Hæld vædden fra majs og bønnerne, ved mindre du har valgt chilibønnerne, så hold da halvdelen af saucen fra chilibønnerne tilbage.
  4. Varm en stor pande eller wok med lidt olie. Tilsæt peberfrugt, løg og 1 presset fed hvidløg. Lad det svitse 3-4 minutter.
  5. Tilsæt krydderier og kidneybønner + evt. chilisauce fra dåsen, og lad det simre med grøntsagerne.
  6. Tilsæt til sidst majs og smag til med salt og peber.
  7. Tag panden af varmen og lun pandekagerne i enten ovn eller mikroovn.
  8. Server de lune tacos med en god klat bønnefyld, toppet med revet cheddar og en klat guacamole + evt. salsa, jalapenos eller hvad man nu kan lide.
  9. Hvis du er til en lidt stærkere version, kan du med fordel tilføje en tsk. sambal oelek eller anden chili til bønnefyldet ved trin 5.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*