Orientalsk risret med kylling

Print Recipe
Orientalsk risret med kylling
Region Asiatisk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-400 g kyllingbryst eller inderfilet optøet, skåret i tern
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1,5 spsk karry
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 store gulerødder i tern
  • 300 g ærter optøet
  • 3 dl ris
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning kylling
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • evt. 1 håndfuld rosiner hvis du har
Region Asiatisk, Oksekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 3-400 g kyllingbryst eller inderfilet optøet, skåret i tern
  • 1 spsk olie til stegning
  • 1,5 spsk karry
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 store gulerødder i tern
  • 300 g ærter optøet
  • 3 dl ris
  • 5 dl vand
  • 1 bouillonterning kylling
  • 1,5 tsk salt
  • peber
  • evt. 1 håndfuld rosiner hvis du har
Instruktioner
  1. Opvarm olie i en stor gryde. Tilføj først karry og lad det svitse, tilføj herefter løg og kyllingetern, og svits til kødet er brunet.
  2. Tilføj hvidløg, gulerødder, ris, vand samt bouillonterning, og bring retten i kog og skru ned for varmen. Lad retten simre i ca. 15 minutter. Rør undervejs så det ikke brænder på.
  3. Når risen er møre, tilføjes de optøede ærter (og evt. rosiner) og retten varmes igennem. Smag til med salt og peber.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*