Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 3-400 g kyllingbryst eller inderfilet optøet, skåret i tern
- 1 spsk olie til stegning
- 1,5 spsk karry
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 4 store gulerødder i tern
- 300 g ærter optøet
- 3 dl ris
- 5 dl vand
- 1 bouillonterning kylling
- 1,5 tsk salt
- peber
- evt. 1 håndfuld rosiner hvis du har
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Opvarm olie i en stor gryde. Tilføj først karry og lad det svitse, tilføj herefter løg og kyllingetern, og svits til kødet er brunet.
- Tilføj hvidløg, gulerødder, ris, vand samt bouillonterning, og bring retten i kog og skru ned for varmen. Lad retten simre i ca. 15 minutter. Rør undervejs så det ikke brænder på.
- Når risen er møre, tilføjes de optøede ærter (og evt. rosiner) og retten varmes igennem. Smag til med salt og peber.