Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 g kyllingelårfilet eller kyllingebryst/inderfilet
- 1 ps thaiblanding eller wokblanding
- 1 løg i tern
- 1 peberfrugt i tern
- 2 fed hvidløg presset
- 1 ds kokosmælk 400 ml
- 1-2 tsk karry el. grøn karrypasta
- 1 pk fuldkornsnudler 250 g
- 2 dl kogende vand
- 1 hønsebouillonterning
- olie til stegning
- evt. peanuts til drys hvis du har
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær kylling i strimler, og løg og peberfrugt i tern.
- Opvarm olie i en stor pande eller en wok (eller en gryde).
- Steg løg, hvidløg og kylling et par minutter.
- Tilsæt grøntsagsblanding og lad det svitse 3 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits et par minutter. TIlsæt kogt vand, nudler , bouillonterning og karry, og lad det småsimre et par minutter.
- Skru ned for varmen og tilsæt kokosmælk. Lad retten simre ved lav varme og smag til med salt og peber, og evt. mere karrypasta. Servér.
- Tip: Brug dine grøntsagsrester i retten, f.eks. kål, squash, porre, forårsløg, gulerødder og andre rodfrugter.
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-17 kr