Chili con carne

Print Recipe
Chili con carne
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 2 ds røde kidneybønner
  • 2,5-3 dl vand
  • salt og peber
  • evt. 1 stang kanel hvis du har husk at tage den op inden servering
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie
  • 450 g hakket oksekød max 10% fedt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 tsk Oregano
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt chili
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugt i fine tern
  • 2 ds røde kidneybønner
  • 2,5-3 dl vand
  • salt og peber
  • evt. 1 stang kanel hvis du har husk at tage den op inden servering
Tilbehør
  • 300 g ris
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
Instruktioner
  1. Varm olien op i en gryde, og svits oksekødet.
  2. Hak hvidløg og løg fint, og tilsæt det til kødet sammen med oregano, paprika, spidskommen, og chili. Svits det hele under omrøring i ca. 2-3 minutter, hvorefter tomaterne tilsættes.
  3. Riv squash og og skær peberfrugt i fine tern, og kom dem ved sammen med kidneybønner og vand. (Tilsæt evt. en stang kanel, det giver en super god smag)
  4. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 minutter, gerne mere hvis du har tid. Smag til med salt og peber og evt. mere chili.
  5. Kog risen som anvist på posen, og server chili con carnen med ris og en klat fraiche på toppen.
Recipe Notes

Pris pr. person: 14-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*