Skøn one pot risret som er perfekt til de travle dage hvor der hverken er tid eller lyst til at bruge lang tid i køkkenet 🙂
Rød risret med kylling og peberfrugt
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst, -inderfilet eller -lårfilet
- 2 løg
- 3 peberfrugter
- 3 dl ris
- 8 dl vand
- 1 bouillonterning
- 2 spsk tomatpure
- 2 tsk paprika gerne røget
- 2 tsk hvidløgspulver
- chili efter smag
- salt og peber
Sådan gør du
- Vask og hak peberfrugt og løg fint. Skær kyllingen i mundrette bider.
- Opvarm olien i en gryde og brun kyllingen. Den skal ikke gennemsteget, men bare tage farve.
- Tilsæt løg og peberfrugt og svits til løgene er klare.
- Tilsæt ris, vand, tomatpure, bouillon og krydderier, og lad retten simre ved middelvarme indtil risene er møre og vandet kogt ind. Rør undervejs.
- Smag til med salt og peber.
- Lad retten trække under låg i 5-10 minutter inden servering.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.