En lækker og super nem efterårssuppe med varme krydderier og den smukkeste røde farve. Hvis man ønsker lidt kød til suppen, er kogt kylling revet i stykker eller ristet serrano skinke rigtig lækkert 🙂
Rødbedesuppe
Ingredienser
- 600 g rødbeder
- 500 g kartofler
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 liter vand
- 2 bouillonterninger,
- 1 spsk frisk ingefær (evt. erstattes med lidt stødt ingefær)
- 1 tsk spidskommen
- chili eller cayennepeber efter smag
- salt og peber
Tilbehør
- 2 fuldkornsflutes
- fraiche
- evt et drys persille
Sådan gør du
- Skræl rødbeder, kartofler, løg og hvidløg, skær det i grove tern og kom i en stor gryde.
- Tilsæt vand, bouillonterninger og evt. et stykke frisk ingefær (uden skræl).
- Tilsæt krydderier og bring det hele i kog og lad det simre indtil at grøntsagerne er møre.
- Blend suppen jævn og smag den til med salt, peber og evt. mere ingefær og spidskommen.
- Server med en klat creme fraiche og ristet brød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Super skøn ret! Vi har et spørgsmål herhjemme -kan resterne fryses ned?
Mums! Den smager virkelig godt og sikke en smuk farve <3