rødbedesuppe

Rødbedesuppe

En lækker og super nem efterårssuppe med varme krydderier og den smukkeste røde farve. Hvis man ønsker lidt kød til suppen, er kogt kylling revet i stykker eller ristet serrano skinke rigtig lækkert 🙂

Rødbedesuppe

5 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Supper, Vegetarretter
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

30

minutes

Det skal du bruge

  • 600 g rødbeder

  • 500 g kartofler

  • 2 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 1 liter vand

  • 2 bouillonterninger, høns eller grøntsag

  • 1 spsk frisk ingefær (evt. erstattes med lidt stødt ingefær)

  • 1 tsk spidskommen

  • chili eller cayennepeber efter smag

  • salt og peber

  • Tilbehør
  • fraiche

  • fuldkornsbrød

  • evt et drys persille

Sådan gør du

  • Skræl rødbeder, kartofler, løg og hvidløg, skær det i grove tern og kom i en stor gryde.
  • Tilsæt vand, bouillonterninger og evt. et stykke frisk ingefær (uden skræl).
  • Tilsæt krydderier og bring det hele i kog og lad det simre indtil at grøntsagerne er møre.
  • Blend suppen jævn og smag den til med salt, peber og evt. mere ingefær og spidskommen.
  • Server med en klat creme fraiche og ristet brød.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*