Fuglekvidder

Rugbrød m. hjemmelavet skinkesalat (fuglekvidder) og grønt

Fuglekvidder er for mig total nostalgi. Som barn fik jeg det ofte i weekend til frokost, som lidt ekstra lækkert og jeg elskede det. Det koster en halv arm hvis man køber det færdigt i delikatessen i supermarkedet, til gengæld er det virkelig billigt at lave selv, efter at supermarkederne er begyndt at sælge pålægsmix (eller rester). Indholdet i pakkerne varierer dog, så jeg vil anbefale at kigge nærmere på pakken og gå efter dem med mest skinke.

Rugbrød m. hjemmelavet skinkesalat (fuglekvidder) og grønt

5 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Rugbrød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

5

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 pk. pålægsmix 400 g. kan erstattes med skinke i tern/strimler

  • 1 l 1 øg i skiver

  • mayonnaise

  • peber

  • 3-4 tomater i skiver

  • gulerødder i stave

  • rugbrød

Sådan gør du

  • Kør pålægsmixen igennem hakkeren eller blenderen og hak det helt fint. Rør evt. 2 spsk. mayo i den hakkede skinke og krydder m. et drys peber.
  • Servér skinkesalaten m. mayo, løg og tomatskiver samt gnavegrønt.
  • Skinkesalaten kan sagtens fryses, så det er fint at lave en stor portion.

2 Comments

  1. Det hedder altså ikke fuglekvidder, det hedder “hakket hund” 🙂

    • Britt // Sund på budget

      Det kommer vist an på hvor man kommer fra – der hvor jeg kommer fra hedder det fuglekvidder 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*