pita pizza

Pita pizza m. gnavegrønt

De her små pita pizzaer er både lækre og super nemme lige at smække sammen og komme i ovnen. Jeg laver dem med skinke, men I kan sagtens variere fyldet med de ting i bedst kan lide på pizza.

Jeg er fortaler for at man laver sin tomatsauce selv, da dem man køber er dyre og som regel fyldt med sukker. Jeg laver ofte en stor portion tomatsauce når jeg endelig er igang og fryser ned i mindre portioner, så jeg altid har til hurtig at tø op.

Pita pizza m. gnavegrønt

4 from 3 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Svinekød, Pizza
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

15

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 8 fuldkornspitaer

  • 1 kt tomat passata

  • 1 alm. løg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 tsk sukker

  • oregano

  • salt og peber

  • 1 pk skinke strimler

  • 1 ps cheasy revet mozzarella

  • 0,5 agurk i stave

  • 4 store gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Tomatsauce
  • Kom tomat passata, finthakket løg, presset hvidløg, oregano samt salt og peber i en gryde, og lad det simre i 10 minutter. Tilføj 1 tsk. sukker og smag til med salt og peber.
  • Pita pizza
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Flæk pitabrødene over i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Fordel tomatsauce, skinke og mozzarella på de halve pitaer, og evt. lidt grøntsager, oliven, peberfrut, majs, tomater el. lign. hvis du har lyst.
  • Bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, drys med oregano og server dem med grøntsagsstave

Noter

  • Du kan lave pizzaerne med lige det fyld i godt kan lide, f.eks. tun, kylling, rester af grønt, osv.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan til singler #1 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*