Rugbrød med ristet torskerogn og gnavegrønt

Ugens rugbrødsdag står på ristet torskerogn. Ristet torskerogn smager super godt på rugbrød, og så tæller det ovenikøbet med i de 350 gram fisk vi gerne skulle have om ugen – totalt win win 😀

Rugbrød med ristet torskerogn


Ret Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 person

Ingredienser

  • rugbrød
  • 2 ds torskerogn 400 g
  • remoulade
  • Citronsaft
  • 5 gulerødder i stave
  • ½ agurk i stave

Sådan gør du

  1. Skær torskerognen i skiver og steg den på panden i lidt olie. Server med rugbrød, remoulade og citronsaft.

  2. Server grøntsagsstavene ved siden af rugbrødsmadderne.

Pris

Pris pr. person: ca. 8 kr

Du finder flere idéer til aftensmad med rugbrød lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *