Rugbrød med ristet torskerogn og gnavegrønt

Ugens rugbrødsdag står på ristet torskerogn. Ristet torskerogn smager super godt på rugbrød, og så tæller det ovenikøbet med i de 350 gram fisk vi gerne skulle have om ugen – totalt win win 😀

Rugbrød med ristet torskerogn og gnavegrønt

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budgetCourse: Rugbrød, Fisk
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Fryseegnet

nej

Det skal du bruge

  • rugbrød

  • 2 ds torskerogn

  • remoulade

  • Citronsaft

  • 5 gulerødder i stave

  • 0,5 agurk i stave

Sådan gør du

  • Skær torskerognen i skiver og steg skiverne på panden i lidt olie. Skiverne steges på begge sider til de er gyldne. Server med rugbrød, remoulade og citronsaft.
  • Server grøntsagsstavene ved siden af rugbrødsmadderne.

Du finder flere idéer til aftensmad med rugbrød lige her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*