Koteletter i fad

Print Recipe
Koteletter i fad
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Tilbehør
Region Dansk, Svinekød
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
Tilbehør
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Vask og snit grøntsagerne.
  2. Steg baconternene sprøde på en varm pande. Sæt dem til side.
  3. Krydder koteletterne med salt og peber, og steg dem på panden i ½-1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ildfastfad.
  4. Rist champignonerne gyldne på panden. Tilsæt løg og hvidløg og svits kort.
  5. Tilsæt hakkede tomat, gulerødder, peberfrugt, fløde og bouillon, samt krydderier og lad det simre 5 minutter. Rør de sprøde nacontern i og smag saucen til med salt og peber.
  6. Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
  7. Kog risene som anvist på posen. Broccoli skylles og skæres i mindre buketter. damp broccolien i lidt saltet vand til den er mør.
  8. Server koteletterne med ris og dampet broccoli.
Recipe Notes

Pris pr. person: 20-22 kr

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad går aldrig helt af mode, af den simple årsag, at det smager super godt. Mørt kød, røget bacon og flødesauce kan de fleste være med på. I min udgave er der naturligvis også grøntsager, der bidrager til rettens gode smag. Koteletter fad er en rigtig hyggeret, du sagtens kan servere både i hverdagen og for gæster.

(mere…)

2 Comments

  1. Kan man bruge mælk istedet for fløde?

  2. Mmmmh endnu en skøn opskrift. Et hit her hjemme

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*