Forberedelses tid | 30 minutter |
Tilberedningstid | 25 minutter |
Antal personer |
|
- 4 svinekoteletter ca. 500 g
- 1 pk bacon i tern
- 400 g champignon i skiver
- 2 gulerødder i skiver
- 1 peberfrugt i tern
- 2 løg hakket
- 1-2 fed hvidløg presset
- 1 ds hakkede tomater
- 2,5 dl madlavningsfløde 4%
- 2 tsk paprika
- 2 tsk timian
- 1 bouillonterning høns el. svin
- salt og peber
- olie til stegning
Ingredienser
|
|
- Tænd ovnen på 200 grader. Vask og snit grøntsagerne.
- Steg baconternene sprøde på en varm pande. Sæt dem til side.
- Krydder koteletterne med salt og peber, og steg dem på panden i ½-1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ildfastfad.
- Rist champignonerne gyldne på panden. Tilsæt løg og hvidløg og svits kort.
- Tilsæt hakkede tomat, gulerødder, peberfrugt, fløde og bouillon, samt krydderier og lad det simre 5 minutter. Rør de sprøde nacontern i og smag saucen til med salt og peber.
- Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
- Kog risene som anvist på posen. Broccoli skylles og skæres i mindre buketter. damp broccolien i lidt saltet vand til den er mør.
- Server koteletterne med ris og dampet broccoli.
Pris pr. person: 20-22 kr
Kan man bruge mælk istedet for fløde?
Mmmmh endnu en skøn opskrift. Et hit her hjemme