Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad går aldrig helt af mode, af den simple årsag, at det smager super godt. Mørt kød, røget bacon og flødesauce kan de fleste være med på. I min udgave er der naturligvis også grøntsager, der bidrager til rettens gode smag. Koteletter fad er en rigtig hyggeret, du sagtens kan servere både i hverdagen og for gæster.

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad

4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Ret Dansk, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 svinekoteletter
  • 1 pk bacon i tern
  • 400 g champignon, skåret i skiver
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 2 alm løg hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 bouillonterning
  • salt og peber
  • 1 spsk olie til stegning

Tilbehør

  • 300 g ris
  • 1 broccoli

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader. Vask og snit grøntsagerne.
  • Steg baconternene sprøde på en varm pande. Sæt dem til side.
  • Krydder koteletterne med salt og peber, og steg dem på panden i ½-1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ildfastfad.
  • Rist champignonerne gyldne på panden. Tilsæt løg og hvidløg og svits kort.
  • Tilsæt hakkede tomat, gulerødder, peberfrugt, fløde og bouillon, samt krydderier og lad det simre 5 minutter. Rør de sprøde nacontern i og smag saucen til med salt og peber.
  • Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
  • Kog risene som anvist på posen. Broccoli skylles og skæres i mindre buketter. damp broccolien i lidt saltet vand til den er mør.
  • Server koteletterne med ris og dampet broccoli.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

2 Comments

  1. Kan man bruge mælk istedet for fløde?

  2. Mmmmh endnu en skøn opskrift. Et hit her hjemme

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*