Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad går aldrig helt af mode, af den simple årsag, at det smager super godt. Mørt kød, røget bacon og flødesauce kan de fleste være med på. I min udgave er der naturligvis også grøntsager, der bidrager til rettens gode smag. Koteletter fad er en rigtig hyggeret, du sagtens kan servere både i hverdagen og for gæster.

Koteletter i fad

Koteletter i fad

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Dansk, Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

25

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 4 svinekoteletter ca. 500 g

  • 1 pk bacon i tern (evt. fedtreduceret)

  • 400 g champignon, skåret i skiver

  • 2 gulerødder i skiver

  • 1 peberfrugt i tern

  • 2 alm løg hakket

  • 1 fed hvidløg

  • 1 ds hakkede tomater

  • 2,5 dl madlavningsfløde 4%

  • 1 spsk paprika

  • 2 tsk timian

  • 1 bouillonterning høns el. svin

  • salt og peber

  • olie til stegning

  • Tilbehør
  • 300 g ris

  • 1 broccoli i buketter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Vask og snit grøntsagerne.
  • Steg baconternene sprøde på en varm pande. Sæt dem til side.
  • Krydder koteletterne med salt og peber, og steg dem på panden i ½-1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ildfastfad.
  • Rist champignonerne gyldne på panden. Tilsæt løg og hvidløg og svits kort.
  • Tilsæt hakkede tomat, gulerødder, peberfrugt, fløde og bouillon, samt krydderier og lad det simre 5 minutter. Rør de sprøde nacontern i og smag saucen til med salt og peber.
  • Hæld saucen over koteletterne og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
  • Kog risene som anvist på posen. Broccoli skylles og skæres i mindre buketter. damp broccolien i lidt saltet vand til den er mør.
  • Server koteletterne med ris og dampet broccoli.

One Comment

  1. Kan man bruge mælk istedet for fløde?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*