Spaghetti squash ala carbonara

Spaghetti squash kan laves på så mange lækre måder. Her er den lavet i en carbonara udgave, og det smager fantastisk 🤩

Spaghetti squash ala carbonara

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Pasta
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilbeedningstid

40

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 2 2 spaghetti squash

  • olie

  • salt

  • 200 g 200 fuldkornsspaghetti el. pasta

  • 150 g 150 bacon i tern (evt fedtreduceret)

  • 1 1 alm. løg finthakket

  • 50 g 50 revet parmesan

  • 3 3 æg

  • 2,5 dl 2,5 madlavningsfløde

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Vask og skær spaghetti squashen over i to halve på den lange led. Skrab kernerne ud og smør indersiden af squashen med lidt olie. Drys til sidst med lidt salt.
  • Første gang at man skal tilberede en spaghetti squash kan det være lidt tricky, så hvis du har brug for at se hvordan man gør, er her en fin video 🙂
  • Læg squashen med indersiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen 30-35 minutter.
  • Skrab kødet ud af den færdigbagte spaghetti squash med en gaffel og trevl det fra hinanden. Sæt det til side og gem skallerne.
  • Carbonara
  • Kog spaghettien som anvist på posen.
  • Hak løget fint.
  • Rist bacon sprødt på panden. Tilsæt løg og kødet fra spagetti squashen. Svits kort.
  • Pisk imens æg, mælk, parmesan, salt og godt med peber sammen i en skål.
  • Sluk for varmen. Hæld vandet fra spaghettien og vend spaghettien på panden med bacon og spagettisquash samt æggecremen. Smag til med salt og peber.
  • Server evt. i de tomme skaller fra squashen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*