spinatvafler

Spinatvafler

Lækre spinatvafler der både kan bruges som skøn forret med laks eller til frokost og kold i madpakken. Fylder kan varieres i nærmest det uendelige og det kun fantasien der sætter grænser, prøv evt med tunsalat eller en vegetarisk kikærtesalat. Lav gerne en stor portion og frys dem ned – så er der nem mad til de travle dage 🙂

Spinatvafler

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 150 g hakket spinat

  • 3 æg

  • 2,5 dl minimælk

  • 125 g hvedemel

  • 75 g grahamsmel (el. blendede havregryn el. hvid fuldkorns hvede)

  • 1 tsk bagepulver

  • 1 tsk salt

  • peber

  • evt. krydderier/krydderurter (basilikum, dild, persille, spidskommen eller anden)

Sådan gør du

  • Tø spinaten op, og klem den grundigt fri for væske.
  • Pisk spinat sammen med de øvrige ingredienser til en jævn dej. Lad dejen trække 10-15 minutter. Synes du at dejen er meget tynd, kan du tilføje lidt mere mel.
  • Opvarm vaffeljernet og pensel det evt. med lidt olie.
  • Steg vaflerne til de gyldne og gennembagt.
  • Server vaflerne med laks, tunsalat, hakket kød og salat, hønsesalat – ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Noter

  • Har du ikke et vaffeljern, kan dejen også laves til små tykke pandekage på panden.
  • Også gode kolde i madpakken.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*