crumble

Sprød æble-blomme crumble

En skøn og nem tærte man hurtig kan bikse sammen til uventede gæster eller når lækkersulter melder sig 🙂

crumble

Sprød æble-blomme crumble

No ratings yet
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Dessert
Antal 8 personer

Ingredienser
  

  • 150 g smør
  • 3,5 dl havregryn
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • evt. sødemiddel jeg bruger flydende sød
  • 2 æbler
  • 3 blommer
  • 2 tsk kanel

Tilbehør

  • evt flødeskum, vaniljeis eller vaniljecreme

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Smelt smøret og rør det sammen med havregryn, mel, bagepulver og vaniljepulver. Ønsker du mere sødme kan smage dejen til med flydende sødemiddel.
  • Vask og skær æbler og blommer i skiver.
  • Smør et stort tærtefad (eller brug 8 små portionsfade).
  • Fordel frugtskiverne i bunden af tærte fadet og drys med kanel.
  • Smør dejen udover som et låg.
  • Bag tærten i ovnen i ca. 20 minutter til låget er gyldent og sprødt.
  • Spis den som den er eller server den med flødeskum, vaniljeis eller creme.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*