En skøn og nem tærte man hurtig kan bikse sammen til uventede gæster eller når lækkersulter melder sig 🙂

Sprød æble-blomme crumble
Ingredienser
- 150 g smør
- 3,5 dl havregryn
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniljesukker
- evt. sødemiddel jeg bruger flydende sød
- 2 æbler
- 3 blommer
- 2 tsk kanel
Tilbehør
- evt flødeskum, vaniljeis eller vaniljecreme
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Smelt smøret og rør det sammen med havregryn, mel, bagepulver og vaniljepulver. Ønsker du mere sødme kan smage dejen til med flydende sødemiddel.
- Vask og skær æbler og blommer i skiver.
- Smør et stort tærtefad (eller brug 8 små portionsfade).
- Fordel frugtskiverne i bunden af tærte fadet og drys med kanel.
- Smør dejen udover som et låg.
- Bag tærten i ovnen i ca. 20 minutter til låget er gyldent og sprødt.
- Spis den som den er eller server den med flødeskum, vaniljeis eller creme.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.