En hurtig og lækker hverdagsret, og en god måde at få lokket både fuldkorn og grøntsager i ungerne 🙂
Sprøde baguettes med skinke- og grøntsagsfyld
Ingredienser
- 2 stk fuldkornsflutes
- 2 peberfrugter
- 5 forårsløg
- 100 g cherrytomater
- 100 g skinkestrimler
- 75 g revet ost 13%
- 100 g buko el. philadephia
- salt og peber
Tilbehør
- 1 agurk
- 4 store gulerødder
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Dæk en bageplade med bagepapir og del flutesene over i 4 stk og derefter flæk dem på langs.
- Hak peberfrugt, forårsløg og tomater fint. Skær skinken i lidt mindre strimler, og rør det hele sammen i en skål med revet ost og flødeost. Drys med lidt salt og peber.
- Fordel fyldet på brødet – det kan være nemmere at bruge fingrene hvor man kan klemme fyldet lidt sammen.
- Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter og server med salat el. grøntsagstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n