baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

Sprøde baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

En hurtig og lækker hverdagsret, og en god måde at få lokket både fuldkorn og grøntsager i ungerne 🙂

baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

Sprøde baguettes med skinke- og grøntsagsfyld

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Madpakke, Pizza, Rugbrødsidéer, Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 stk fuldkornsflutes
  • 2 peberfrugter
  • 5 forårsløg
  • 100 g cherrytomater
  • 100 g skinkestrimler
  • 75 g revet ost 13%
  • 100 g buko el. philadephia
  • salt og peber

Tilbehør

  • 1 agurk
  • 4 store gulerødder

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Dæk en bageplade med bagepapir og del flutesene over i 4 stk og derefter flæk dem på langs.
  • Hak peberfrugt, forårsløg og tomater fint. Skær skinken i lidt mindre strimler, og rør det hele sammen i en skål med revet ost og flødeost. Drys med lidt salt og peber.
  • Fordel fyldet på brødet – det kan være nemmere at bruge fingrene hvor man kan klemme fyldet lidt sammen.
  • Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter og server med salat el. grøntsagstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*