En one pot udgave den simple og lækre italienske klassiker Pasta Arrabiata. Retten er vegetarisk, men du kan sagtens tilføje kyllingebryst eller store rejer hvis du ønsker kød.
One pot pasta Arrabiata
Ingredienser
- 2 ds hakkede tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 2 spsk sambal oelek eller friskhakket chili
- 1 spsk basilikum
- 1 spsk balsamico
- 2 tsk sukker
- 4 dl vand
- 300 g fuldkornsspaghetti
- salt og peber
Tilbehør
- 100 g revet parmesan el. vegansk ost
Sådan gør du
- Opvarm lidt olie i en gryde.
- Svits først presset hvidløg ganske kort og tilsæt herefter hakkede tomater.
- Tilsæt chili – jeg bruger sambal oelek, men du kan også bruge frisk chili eller andre slags chilipasta.
- Tilsæt vand, spaghetti, sukker og balsamico.
- Lad retten simre ved middelvarme til vandet er kogt ind og spaghettien er al dente.
- Smag til med salt og peber, og evt. mere chili efter smag.
- Server med revet parmesan (el. vegansk ost) på toppen.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.