pasta med ricotta

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

En virkelig skøn og nem vegetarisk hverdagsret. I stedet for bønnerne kan du også bruge ærter eller broccoli.

pasta med ricotta

Syrlig pasta med ricotta og edamame bønner

4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g fuldkornspasta
  • 300 g edamame bønner
  • 2 alm. løg
  • 1 tsk olie
  • 1 citron ubehandlet
  • 250 g ricotta
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g revet parmesan
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen som anvist på posen. Kog bønnerne med de sidste 2 minutter. Gem 1 dl af pastavandet, inden du hælder resten fra.
  • Riv det gule af skallen på citronen, du skal bruge ca. 1 tsk. Pres saften fra citronen. Hak løgene fint.
  • Opvarm 1 tsk olie i gryden og svits løgene til de er klare.
  • Kom pasta, bønner og pastavand tilbage i gryden. Tilsæt citronskal, saft, ricotta, presset hvidløg og parmesan, og rør det hele sammen og varm det kort igennem ved svag varme.
  • Smag til med salt og peber.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*