Kebabruller behøver ikke at være en usund fornøjelse. I dag skal vi have en rigtig lækker omgang kyllingekebab med sprød salat og cremet dressing 🙂
Tortillawraps med kyllingekebab, salat og cremefraichedressing
Ingredienser
- 6 stk fuldkornstortilla
- 300 g kyllingekebab
- 1 peberfrugt
- 1 alm. løg
- 1 iceberg
- 4 tomater
- 0,5 agurk
- olie til stegning
Cremefraiche dressing
- 2,5 dl cheasy fraiche 5%
- 1 bundt purløg el. persille
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
Sådan gør du
- Varm lidt olie på en pande og svits kebaben til den er næsten færdig. Tilsæt løg og peberfrugt og svits til kyllingen er færdig. Krydr med evt med lidt salt og peber.
- Hak salat, tomat og agurk. Bland ingredienserne til dressingen.
- Varm tortillaerne som anvist på pakken, smør dem med med dressing, og fyld dem med kylling og masser af blandet salat.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n