En super lækker vegetarburger. Rødbedebøfferne har en rigtig god konsistens og ikke mindst lækker smag. Et hit hos både vegetarer og kødspisere 🙂
Vegetarburger med rødbedebøffer
Antal
personer
4
Forberedelsestid
30
minutesTilberedningstid
45
minutesFryseegnet
Ja
Det skal du bruge
- Rødbedebøffer
500 g rødbede, rå
2 alm. løg
3 dl havregryn
1 dl rasp
3 æg
1 spsk hp sauce eller worchestershire sauce
1 tsk sennep
1,5 tsk salt
peber
- Tilbehør
4 store fuldkornsburgerboller
0,5 iceberg, spidskål eller hvidkål
2 tomater
ketchup og mayo
evt. ost hvis man har
- Ovnkartofler
1 kg kartofler
2 spsk olie
2 tsk rosmarin
salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skræl kartofler og skær dem i både eller tern. Vend dem med olie og krydderier og fordel på en bageplade med bagepapir.
- Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, vend dem gerne undervejs.
- Rødbedebøf
- Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint. (Du kan også kører det hele igennem foodprocessoren)
- Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad “farsen” trækker 5-10 minutter.
- Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
- Burger
- Vask og snit tomater og kål/salat.
- Lun bollerne og saml dem sammen bollerne sammen med bøfferne, salat, ketchup, lidt mayo og evt. 1 skive ost hvis du er til det. Servér med ovnkartofler.
Jeg har ikke rasp hjemme. Kan jeg bruge mel istedet?
Ja eller mere havregryn 🙂
Vi er helt vilde med de her bøffer! Mums!