vegetarburger

Vegetarburger med rødbedebøffer

En super lækker vegetarburger. Rødbedebøfferne har en rigtig god konsistens og ikke mindst lækker smag. Et hit hos både vegetarer og kødspisere 🙂

Vegetarburger med rødbedebøffer

4 from 6 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

45

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Rødbedebøffer
  • 500 g rødbede, rå

  • 2 alm. løg

  • 3 dl havregryn

  • 1 dl rasp

  • 3 æg

  • 1 spsk hp sauce eller worchestershire sauce

  • 1 tsk sennep

  • 1,5 tsk salt

  • peber

  • Tilbehør
  • 4 store fuldkornsburgerboller

  • 0,5 iceberg, spidskål eller hvidkål

  • 2 tomater

  • ketchup og mayo

  • evt. ost hvis man har

  • Ovnkartofler
  • 1 kg kartofler

  • 2 spsk olie

  • 2 tsk rosmarin

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skræl kartofler og skær dem i både eller tern. Vend dem med olie og krydderier og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, vend dem gerne undervejs.
  • Rødbedebøf
  • Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint. (Du kan også kører det hele igennem foodprocessoren)
  • Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad “farsen” trækker 5-10 minutter.
  • Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
  • Burger
  • Vask og snit tomater og kål/salat.
  • Lun bollerne og saml dem sammen bollerne sammen med bøfferne, salat, ketchup, lidt mayo og evt. 1 skive ost hvis du er til det. Servér med ovnkartofler.

3 Comments

  1. Jeg har ikke rasp hjemme. Kan jeg bruge mel istedet?

  2. Vi er helt vilde med de her bøffer! Mums!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*