vegetarburger

Vegetarburger med rødbedebøffer

En super lækker vegetarburger. Rødbedebøfferne har en rigtig god konsistens og ikke mindst lækker smag. Et hit hos både vegetarer og kødspisere 🙂

Vegetarburger med rødbedebøffer

4 from 7 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

45

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Rødbedebøffer
  • 500 g 500 rødbede, rå

  • 2 2 alm. løg

  • 3 dl 3 havregryn

  • 1 dl 1 rasp

  • 3 3 æg

  • 1 spsk 1 hp sauce eller worchestershire sauce

  • 1 tsk 1 sennep

  • 1,5 tsk 1,5 salt

  • peber

  • Tilbehør
  • 4 4 store fuldkornsburgerboller

  • 0,5 0,5 iceberg, spidskål eller hvidkål

  • 2 2 tomater

  • ketchup og mayo

  • evt. ost hvis man har

  • Ovnkartofler
  • 1 kg 1 kartofler

  • 2 spsk 2 olie

  • 2 tsk 2 rosmarin

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skræl kartofler og skær dem i både eller tern. Vend dem med olie og krydderier og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, vend dem gerne undervejs.
  • Rødbedebøf
  • Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint. (Du kan også kører det hele igennem foodprocessoren)
  • Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad “farsen” trækker 5-10 minutter.
  • Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
  • Burger
  • Vask og snit tomater og kål/salat.
  • Lun bollerne og saml dem sammen bollerne sammen med bøfferne, salat, ketchup, lidt mayo og evt. 1 skive ost hvis du er til det. Servér med ovnkartofler.

4 Comments

  1. Jeg har ikke rasp hjemme. Kan jeg bruge mel istedet?

  2. Vi er helt vilde med de her bøffer! Mums!

  3. Leise Godt

    Dem skal jeg helt sikkert prøve, især nu hvor prisen på kød er skyhøjt

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*