En super lækker vegetarburger. Rødbedebøfferne har en rigtig god konsistens og ikke mindst lækker smag. Et hit hos både vegetarer og kødspisere 🙂

Vegetarburger med rødbedebøffer
Ingredienser
Rødbedebøffer
- 500 g rødbede, rå
- 2 alm. løg
- 3 dl havregryn
- 1 dl rasp
- 3 æg
- 1 spsk hp sauce eller worchestershire sauce
- 1 tsk sennep
- 1,5 tsk salt
- peber
Tilbehør
- 4 store fuldkornsburgerboller
- 0,5 iceberg, spidskål eller hvidkål
- 2 tomater
- ketchup og mayo
- evt. ost hvis man har
Ovnkartofler
- 1 kg kartofler
- 1 spsk olie
- 2 tsk rosmarin
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skræl kartofler og skær dem i både eller tern. Vend dem med olie og krydderier og fordel på en bageplade med bagepapir.
- Bag kartoflerne i ovnen i ca. 45 minutter, vend dem gerne undervejs.
Rødbedebøf
- Skræl rødbeder og riv dem fint. Løgene rives også fint.
- Bland rødbeder og løg sammen med de øvrige ingredienser og lad “farsen” trækker 5-10 minutter.
- Form farsen til 4 store bøffer og steg dem i lidt olie på panden ved middel varme.
Burger
- Vask og snit tomater og kål/salat.
- Lun bollerne og saml dem sammen bollerne sammen med bøfferne, salat, ketchup, lidt mayo og evt. 1 skive ost hvis du er til det. Servér med ovnkartofler.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Jeg har ikke rasp hjemme. Kan jeg bruge mel istedet?
Ja eller mere havregryn 🙂
Vi er helt vilde med de her bøffer! Mums!
Dem skal jeg helt sikkert prøve, især nu hvor prisen på kød er skyhøjt