Hvid kartoffelpizza

Jeg elsker kartoffelpizza, både den med bacon, men også denne super lækre vegetariske udgave med smørost, hvidløg og rosmarin 😛
Den fungerer også rigtig godt i madpakken.

Hvid kartoffelpizza

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

30

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 1 portion fuldkorns pizzadej

  • 500 g kartofler

  • 1 stort løg

  • 100 g buko naturel eller philadelphia

  • 2 fed hvidløg

  • salt og peber

  • 150 g cheasy revet mozzerella

  • rosmarin

  • Tilbehør
  • 4 gulerødder

  • 0,5 agurk

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver – det er vigtigt at skiverne bliver tynde, for ellers nå de ikke at blive bagt møre i ovnen.
  • Skræl og skær løget i skiver.
  • Bland smørost med presset hvidløg samt salt og peber.
  • Rul dejen ud og smør den med smørosten.
  • Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel evt. kartoflerne med en lille smule olie, pas på at den ikke kommer til at svømme i olie.
  • Top pizzaen med løg, ost og drys med rosmarin.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  • Server den varme pizza med grøntsagsstave

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*