kartoffelpizza

Hvid kartoffelpizza

Jeg elsker kartoffelpizza, både den med bacon, men også denne super lækre vegetariske udgave med smørost, hvidløg og rosmarin 😛
Den fungerer også rigtig godt i madpakken.

kartoffelpizza

Hvid kartoffelpizza

4.12 fra 17 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion fuldkorns pizzadej (opskrift)
  • 500 g kartofler
  • 1 stort løg
  • 100 g flødeost naturel el. hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 150 g cheasy revet mozzerella
  • rosmarin

Tilbehør

  • 4 gulerødder
  • 0,5 agurk

Sådan gør du
 

  • Start med at lave dejen (opskrift).
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver – det er vigtigt at skiverne bliver tynde, for ellers nå de ikke at blive bagt møre i ovnen.
  • Skræl og skær løget i skiver.
  • Bland smørost med presset hvidløg samt salt og peber.
  • Rul dejen ud og smør den med smørosten.
  • Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel evt. kartoflerne med en lille smule olie, pas på at den ikke kommer til at svømme i olie.
  • Top pizzaen med løg, ost og drys med rosmarin.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  • Server den varme pizza med grøntsagsstave
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

7 Comments

  1. Kan man ikke koge kartoflerne først?

  2. 15 min. er ALT for længe. Vi måtte kassere den. Den var slet ikke til at spise.

    • Heidi De haas

      Hej Britt. Lavede denne forleden og det var et hit. Fik til 2 bradepander, byttede 200 gram mel ud med durummel og brugte frisk basilikum da jeg ikke havde rosmarin. Tak for en lækker opskrift. Den var meget lækker 😊
      I dag skal vi prøve din indiske kartoffelcurry 😋

  3. Hvis du erstatter revet ost med frisk mozarella det er super lækkert. Skiverne på kartoflerne skal være ultra tynde så synes jeg personligt de er bedre. 👌🏻

  4. Christina Wasilewski

    Jeg kan anbefale at man steger løgene bløde før man spiser dem på pizzaen – de ekstra søde løg smager fantastisk sammen med den salte pizza👌🏼

  5. Heidi De haas

    Hej Britt. Lavede denne forleden og det var et hit. Fik til 2 bradepander, byttede 200 gram mel ud med durummel og brugte frisk basilikum da jeg ikke havde rosmarin. Tak for en lækker opskrift. Den var meget lækker 😊
    I dag skal vi prøve din indiske kartoffelcurry 😋

4.12 from 17 votes (15 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*