kartoffelpizza

Hvid kartoffelpizza

Jeg elsker kartoffelpizza, både den med bacon, men også denne super lækre vegetariske udgave med smørost, hvidløg og rosmarin 😛
Den fungerer også rigtig godt i madpakken.

kartoffelpizza

Hvid kartoffelpizza

4.14 fra 15 stemmer
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 20 min
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion fuldkorns pizzadej (opskrift)
  • 500 g kartofler
  • 1 stort løg
  • 100 g flødeost,
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 150 g cheasy revet mozzerella
  • rosmarin

Tilbehør

  • 4 gulerødder
  • 0,5 agurk

Sådan gør du
 

  • Start med at lave dejen (opskrift).
  • Tænd ovnen på 220 grader.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver – det er vigtigt at skiverne bliver tynde, for ellers nå de ikke at blive bagt møre i ovnen.
  • Skræl og skær løget i skiver.
  • Bland smørost med presset hvidløg samt salt og peber.
  • Rul dejen ud og smør den med smørosten.
  • Fordel kartoflerne i et tyndt lag udover dejen, og pensel evt. kartoflerne med en lille smule olie, pas på at den ikke kommer til at svømme i olie.
  • Top pizzaen med løg, ost og drys med rosmarin.
  • Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter indtil bunden er bagt og kartoflerne mører.
  • Server den varme pizza med grøntsagsstave
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

3 Comments

  1. Kan man ikke koge kartoflerne først?

  2. 15 min. er ALT for længe. Vi måtte kassere den. Den var slet ikke til at spise.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*