Den populære burgerroulade, nu i en vegetariske udgave med hakket veggiefars – stadig lækker og en rigtig børnefavorit 🙂
Vegetarisk burgerroulade
Ingredienser
Roulade
- 4 æg
- 125 g hvedemel
- 5 dl minimælk
- 0,5 tsk salt
Fyld
- 1 pk minced (hakket) naturli’
- 75 gram cheasy revet mozzarella
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk paprika
- salt og peber
- olie til stegning
- 0,5 iceberg
- 2 tomater
- 0,5 agurk
- 1 alm. løg eller rødløg
- evt et par hakkede syltede agurker hvis du har
Dressing
- 2 spsk cheasy fraiche 5%
- 3 spsk ketchup
- 2 tsk sennep
- salt og peber
- dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing f.eks. thousand island eller burgerdressing
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
- Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Fyld
- Køderstatningen svitses på en pande med 1 spsk olie ganske kort. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber og rør det sammen. Lad det småsimre til at det har taget farve. Smag til.
- Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
- Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
- Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: farsen, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
- Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n