Bigmacroulade

Vegetarisk burgerroulade

Den populære burgerroulade, nu i en vegetariske udgave med hakket veggiefars – stadig lækker og en rigtig børnefavorit 🙂

Bigmacroulade

Vegetarisk burgerroulade

No ratings yet
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Roulade

  • 4 æg
  • 125 g hvedemel
  • 5 dl minimælk
  • 0,5 tsk salt

Fyld

  • 1 pk minced (hakket) naturli’
  • 75 gram cheasy revet mozzarella
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk paprika
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • 0,5 iceberg
  • 2 tomater
  • 0,5 agurk
  • 1 alm. løg eller rødløg
  • evt et par hakkede syltede agurker hvis du har

Dressing

  • 2 spsk cheasy fraiche 5%
  • 3 spsk ketchup
  • 2 tsk sennep
  • salt og peber
  • dressingen kan erstattes af 6 spsk færdig dressing f.eks. thousand island eller burgerdressing

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
  • Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Fyld

  • Køderstatningen svitses på en pande med 1 spsk olie ganske kort. Tilsæt presset hvidløg, og krydr med paprika, salt og peber og rør det sammen. Lad det småsimre til at det har taget farve. Smag til.
  • Salat snittes, tomat, agurk og løg skæres i skiver.
  • Vend den bagte roulade ud på bordet eller et stort spækbrædt (med bagepapiret opad). Træk herefter papiret forsigtigt af uden at ødelægge rouladen.
  • Fordel fyldet på rouladen i denne rækkefølge: farsen, revet ost, salat, agurk, tomat, (syltede agurker), løg og dressing.
  • Rul rouladen sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*