vegetarisk pastafad

Vegetarisk pastafad

Pastafad er en super nem og hurtig ret, og så den meget velegnet til at få brugt resterne fra grøntsagsskuffen 🙂

Vegetarisk pastafad

3 from 18 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

25

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Ja

Det skal du bruge

  • 300 g fuldkornspasta

  • 1 broccoli i buketter

  • 1 squash i tern

  • 1 porre i skiver

  • 1 peberfrugt i tern

  • 75 g cheasy mozzarella 13%

  • Bechamelsauce
  • 6 dl minimælk

  • 1 dl vand

  • 2 spsk hvedemel

  • 1 tsk muskatnød, støødt

  • 75 g cheasy mozzarella 13%

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand, dog må pastaen gerne have en smule bid da den også skal i ovnen – så kog den lidt kortere tid.
  • Imens pastaen koger, vaskes og skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.
  • Steg grøntsagerne i 5 minutter på panden.
  • Bechamelsauce
  • Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
  • Pastafad
  • Fordel den (næsten)kogte pasta og grøntsagerne i et ildfast fad.
  • Hæld sauce over og drys med resten af osten.
  • Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*