Cajun chicken pasta

Vegetariske one pot cajun pasta

En rigtig lækker vegetarisk udgave af min one pot cajun chicken. Her er kyllingen erstattet med kikærter, men du kan også bruge chick free hvis du er mere til det. Det gode ved kikærterne er dog at det tæller med i vores daglige grøntsagsindtag 😉

Vegetariske one pot cajun pasta

4 from 2 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Vegetar
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Frysegnet

Ja

Det skal du bruge

  • Cajun krydderiblanding
  • 2 tsk paprika (gerne røget)

  • 1 tsk oregano

  • 1 tsk timian

  • 0,5 tsk stødt løgpulver

  • 0,5 tsk hvidløgspulver (kan erstattes med mere løgpulver)

  • 0,5 tsk cayennepeber (eller chilipulver)

  • 0,25 tsk peber

  • 0,5 tsk salt

  • Cajun pasta
  • 2 spsk olie

  • 1 portion cajun krydderiblanding

  • 1 ds kikærter

  • 2 alm løg

  • 300 g fuldkornspasta el. spaghetti

  • 1 ds hakkede tomater

  • 1 peberfrugt

  • 4 dl vand

  • 1 bouillonterning

  • 100 g neutral smørost (philadelphia eller buko)

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Bland krydderierne til cajunblandingen.
  • Hak løg og peberfrugt i tern. Hæld vandet fra kikærterne.
  • Opvarm 1 spsk olie i en stor gryde og tilsæt kikærterne. Lad dem svitse et par minutter. Tilsæt løg og lad det svitse med til de klare.
  • Tilsæt krydderier, hakkede tomater, peberfrugt, vand, pasta og bouillonterning og lad retten simre til pastaen er kogt færdig (ca. 12-14 minutter). Rør i retten undervejs så den ikke brænder på.
  • Når pastaen er færdig, tilføjes smørost som røres ud i retten.
  • Smag til med salt og peber, og evt. krydderier.

2 Comments

  1. Hvornår bruger mam cajun krydderi blandningen?

  2. Super lækker ret! Dog virkelig ærgerligt at man er nød til at se på den ikke vegetariske udgave for at regne ud hvornår krydderblandingen skal i (sammen med løgene til dem der er i tvivl)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*