wienersalat

Wienersalat

En skøn klassiker med pølser og kartofler. Perfekt til frokostbordet, madpakken og nem aftensmad 🙂

Wienersalat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Rugbrød, Pålægssalat, Pølser
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

20

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 300 g wienerpølser el. fedtreducerede pølser

  • 300 g kartofler

  • 1 rødløg el. alm. løg

  • 3 syltede drueagurker

  • 2,5 dl fraiche 5 %

  • 2 spsk mayonnaise

  • 1 tsk sennep, gerne dijon

  • 0,5 tsk sukker

  • salt og peber

  • evt. forårsløg eller purløg til drys

  • Tilbehør
  • rugbrød

  • gnavegrønt

Sådan gør du

  • Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre. Lad dem køle af og skær dem i mundrette tern.
  • Bring vand i kog. Når vandet koger, slukker du for gryden og tilsætter pølserne – lad dem ligge i vandet i ca. 8-10 minutter. På denne måde undgår du at de sprækker. Lad pølserne køle helt af og skær dem i skiver.
  • Hak løg og drueagurker fint, og vend dem sammen med fraiche, mayonnaise, sennep, sukker og salt og peber. Smag dressing til inden du vender den sammen med de kolde kogte kartofler og pølseskiverne.
  • Server med rugbrød og diverse gnavegrønt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*