En sprød og lækker rødkålsalat. Rødkålsalaten er perfekt som det lette og sunde tilbehør til både julefrokostbordet og til julemaden juleaften 🙂 Den kan selvfølgelig også spises resten af året, men kombinationen af rødkål, appelsin, æble og valnødder, er nu ret julet 😉 Velbekomme!
Sprød rødkålsalat
Ingredienser
- 0,5 kg rødkål,
- 2 æbler
- 2 appelsiner
- 2 spsk olie
- 3 spsk citronsaft
- gerne en håndfuld hakkede valnødder
- evt. et lille drys stødt nellieker hvis du har.
Sådan gør du
- Rødkålen snittes fint. Appelsiner skrælles. Skær æbler og appelsiner i grove tern.
- Rør olie og citronsaft sammen, og vend rødkål, frugt og dressing sammen i en skål. Drys evt. med stødt nellieker og hakkede valnødder. Stil salaten på køl til den skal spises.