Det er super nemt (og rigtig lækkert) at lave sin egen pesto. Min yndlingspesto er persillepesto, som jeg bruger til alt; pasta pesto, pestokartofler, laksesandwich eller bare på lidt brød 😛
Persillepesto
Ingredienser
- 1 bundt persille
- 40 g parmesan
- 30 g solsikkekerner
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- vand
- salt og peber
Sådan gør du
- Persillen vaskes og alle ingredienserne puttes i en blender eller minihakker, og blendes til en jævn pesto. Juster evt. konsistensen med lidt kold vand.
- Pestoen er rigtig lækker sammen med lunt fuldkornsbrød, sammen med pasta, kartofler eller oven på ovnbagt kylling – kun fantasien sætter grænser.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Pingback: Ugens madplan uge 36 – Milles mad