Fiskepakker er en super nem og børnevenlig fiskeret, der kan varieres i det uendelige. Den hvide fisk har en meget mild smag, og tager faktisk mest smag fra krydderier, grøntsager og citron. Fiskepakkerne spises med nybagt brød til. Hvis du starter med at lave madbrødene, så passer det med at ovnen er varm til fiskepakkerne, og imens fiskepakkerne bager, kan brødene køle let af 🙂
Fiskepakker med hurtige madbrød
Ingredienser
- 300 g sej filet
- 3 store gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 3 tomater
- citronsaft
- olie
- salt og peber
- paprika
- Bagepapir + madsnor
Sådan gør du
- Start med at røre madbrødene sammen og kom dem i en kold ovn (s.
Fiskepakker
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl, vask og snit grøntsagerne fint.
- Tag to stykker bagepapir til hver fiskepakke og læg dem oven på hinanden.
- Fordel grøntsagerne i 4 pakker
- Fordel fisken oven på grøntsagerne, hæld 1 tsk olie på hver fisk, samt et skvæt citronsaft og drys med salt, peber og paprika.
- Tag nu hvert hjørne af bagepapiret, og saml det til en lille pakke og bind den sammen i toppen med et stykke madsnor.
- Sæt fiskepakkerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 22-25 minutter.
- Servér med godt brød eller grov bulgur.
Når du skriver grader, er det så alm. ovn eller varmluft?
Ved mindre andet er angivet er det altid almindelig ovn 🙂
Tusind tak for mad. Det har var en ret som hele familien sagde “den skal vi have igen” vi skiftede dog madbrødet ud med et hjemmelavede hvidløgsflute istedet. Tak for din gode og sunde opskrifter. Det er virkelig en god hjælp til overvægtige som synes den sunde hverdag kan være uoverskuelig
Er det ikke mening at madbollerne skal efterhæve inden de bages?
Nej det er lige præcis ikke meningen 🙂 Til gengæld er det meget vigtigt at du kommer dem i en kold ovn.
Hej, forslag; ikke at have 2 stk pkt 1 i samme opskrift, så man starter med pkt 1, at tænde ovnen på 200 grader. Det giver lidt bøvl når man så opdager pkt 1, hvor madbrødene skal i kold ovn 😉 .
Mvh
Skønne madbrød! Eneste problem er, at jeg snart har spist tre brød og fiskepakkerne er stadig ovnen … fordi de smager fantastisk
Det er jeg næsten ked af 😉
Tusinde tak for alle de lækre opskrifter, og for alle de penge vi sparer vi kæmpe fan af dig her hjemme