Fiskepakker

Print Recipe
Fiskepakker
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sej filet optøet
  • 2 store gulerødder i skiver
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 tomater i tern
  • 1 løg i tern
  • citronsaft
  • olie
  • salt og peber
  • paprika
  • Bagepapir + madsnor
Region Fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 300 g sej filet optøet
  • 2 store gulerødder i skiver
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 tomater i tern
  • 1 løg i tern
  • citronsaft
  • olie
  • salt og peber
  • paprika
  • Bagepapir + madsnor
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 180-200 grader.
  2. Skræl, vask og snit grøntsagerne fint.
  3. Tag to stykker bagepapir til hver fiskepakke og læg dem oven på hinanden.
  4. Fordel grøntsagerne i de 4 pakker
  5. Fordel fisken oven på grøntsagerne, hæld 1 tsk olie på hver fisk, samt et skvæt citronsaft og drys med salt, peber og paprika.
  6. Tag nu hvert hjørne af bagepapiret, og saml det til en lille pakke og bind den sammen i toppen med et stykke madsnor.
  7. Sæt fiskepakkerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i ca. 22-25 minutter.
  8. Servér med godt brød eller grov bulgur.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*