Chicken korma er en lækker cremet indisk gryderet, som man rigtig kan varme sig på, når vejret bliver koldere – her er den i en vegetarisk udgave hvor kyllingen er skiftet ud med chick free.
u0022Chickenu0022 korma med chick free
Ingredienser
- 300 g ris
- 350 g blomkålsris eller et blomkålshoved blendet til “ris”
Marinade
- 1 pk chick free eller lign.
- 2 spsk olie
- 1 spsk garam masala krydderiblanding
- 1 tsk karry
- 3 spsk citronsaft
- 4 fed hvidløg
- 1 dl cheasy faiche 5%
Korma saucen
- 2 alm. løg
- 400 ml kokosmælk
- 140 g tomatpure
- salt og peber
- olie til stegning
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Læg chick free stykkerne i marinaden og lad det trække 30 minutter i køleskabet.
- Opvarm olie i en gryde. Svits løgtern til de klare.
- Skru lidt ned for varmen og tilsæt chick free samt marinade og steg det kort under omrøring.
- Tilsæt kokosmælk og tomatpure, og lad retten småsimre imens du koger ris.
- Kog risen som anvist på posen og damp blomkålsrisen (kan laves i mikroovnen i en plastikbøtte med husholdningsfilm over). Bland ris og blomkålsris sammen inden servering.
- Smag kormaen til med salt og peber og servér sammen med risen.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
Det smager vildt godt – . Denne anbefale jeg gerne