Cremet pasta med champignon og spinat
Ingredienser
- 1 bk champignon
- 1 spsk olie
- 2 alm. løg
- 300 g helbladet spinat (frisk eller fra frost)
- 3 dl minimælk
- 100 g flødeost naturel eller anden
- 2 tsk timian
- 1 bouillonterning
- 1 skvæt citronsaft
- 300 g fuldkornsspaghetti
- salt og peber
Sådan gør du
- Sæt vand over til spaghetti.
- Vask og skær champignoner i skiver. Løgene skrælles og skæres i tynde halve skiver
- Hvis du bruger frossen spinatblade, tø dem op og klem vandet fra dem.
- Kog spaghettien som anvist på posen – tag den gerne fra lidt før den er færdig, og lad den koge færdig i saucen. Imens spaghettien koger laver du saucen.
- Varm lidt olie på en stor pande. Rist champignoner til de er gyldne.
- Tilsæt løg og steg dem med til de klare.
- Tilsæt spinat og lade det stege med et øjeblik inden du tilsætter mælk, flødeost, bouillonterning og timian.
- Lad det hele simre 5-10 minutter, og smag til med citronsaft, salt og rigeligt peber.
- Tilsæt spaghettien og lad den simre med til sidst inden serveringen.
- Kan serveres med et drys friskrevet parmasan.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n