cremet pasta med champignon

Cremet pasta med champignon og spinat

cremet pasta med champignon

Cremet pasta med champignon og spinat

3.85 fra 20 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Vegetar
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 bk champignon
  • 1 spsk olie
  • 2 alm. løg
  • 300 g helbladet spinat (frisk eller fra frost)
  • 3 dl minimælk
  • 100 g flødeost naturel eller anden
  • 2 tsk timian
  • 1 bouillonterning
  • 1 skvæt citronsaft
  • 300 g fuldkornsspaghetti
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Sæt vand over til spaghetti.
  • Vask og skær champignoner i skiver. Løgene skrælles og skæres i tynde halve skiver
  • Hvis du bruger frossen spinatblade, tø dem op og klem vandet fra dem.
  • Kog spaghettien som anvist på posen – tag den gerne fra lidt før den er færdig, og lad den koge færdig i saucen. Imens spaghettien koger laver du saucen.
  • Varm lidt olie på en stor pande. Rist champignoner til de er gyldne.
  • Tilsæt løg og steg dem med til de klare.
  • Tilsæt spinat og lade det stege med et øjeblik inden du tilsætter mælk, flødeost, bouillonterning og timian.
  • Lad det hele simre 5-10 minutter, og smag til med citronsaft, salt og rigeligt peber.
  • Tilsæt spaghettien og lad den simre med til sidst inden serveringen.
  • Kan serveres med et drys friskrevet parmasan.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
3.85 from 20 votes (20 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*