Jeg elsker at få en god salat til frokost eller på madpakken, og det vigtigt for mig at der er masse af smag og salaten kan holde mig mæt. Denne proteinsalat er super lækker og lægger en rigtig god bund, så du kan holde dig mæt i lang tid 😛 Man kan evt. bruge chilihummus, hvis man gerne vil prøve den i en mere spicy udgave 🙂
Proteinsalat med kylling, peberfrugt og hummus
Ingredienser
- 100 g kyllingebryst-, inderfilet eller lårfilet
- 0,3 ds kikærter
- 1 tsk olie
- paprika (gerne røget
- salt og peber
- 30 g frisk spinat
- 75 g peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 soltørrede tomater
- 50 g hummus
Sådan gør du
- Kyllingen skæres i mundrette bider. Hæld lagen fra kikærterne og skyld dem.
- Steg kylling og kikærter i lidt olie på en pande sammen med paprika samt salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt tages det af varmen, så det kan køle af.
- Vask spinat, forårsløg og peberfrugt grundigt. Peberfrugt og forårsløg skæres i mindre stykker. Hak de soltørrede tomater groft.
- Du kan enten bruge en færdig hummus eller lave din egen
- Saml en salat med spinat, peberfrugt, forårsløg, hummus, kylling og kikærter og top med soltørrede tomater.